Kokainbilist og chikane i morgentrafikken

AALBORG: Tidligt torsdag blev der rundkastet en besked ud fra vagtcentralen om en VW Up, der kørte og chikanerede andre trafikanter på Annebergvej i Aalborg. Patruljerne i området blev bedt om at holde øjnene åbne efter bilisten.

En patrulje spottede en lignende bil på Kastetvej og fik hurtigt bekræftet, at det var den efterlyste bil som straks blev bragt til standsning.

Den 23-årige fører af bilen blev skønnet noget påvirket, da han snakkede meget hurtigt, hans arme var urolige og han havde store pupiller. Da han blev konfronteret med chikanekørslen og mistanken om at han var påvirket af stoffer, afviste han det blankt.

Han tog gerne med på stationen, så sigtelsen om stoffer kunne blive slået i jorden. Patruljen kørte tilbage til Aalborg Politigård, hvor en narkometertest fandt sted – og den slog ud for kokain og alkohol.

Ved patruljens sikkerhedsvisitation havde betjentene desuden fundet kokain på den anholdte, han blev sigtet for at køre chikanekørsel, for at have forsøgt at køre en cyklist ned og for at køre bil i påvirket tilstand.