Landejendom stormet: Politi fandt 1.266 cannabisplanter

HØRVE: Politiet fik torsdag afsløret et stk skunklaboratorium, samt rejst sigtelse for tyveri af strøm og brud på våbenloven mod en 38-årig mand.

(Modelfoto)

Torsdag eftermiddag kl. 1520 foretog specialpatruljen hos Midt- og Vestsjællands politi en ransagning af en ejendom i Hørve-området, hvor politiet havde mistanke om, at der måske blev produceret skunk.

Ved ransagningen fandt politiet ganske rigtigt et aktivt skunklaboratorium, hvor der blev opdyrket 1.266 cannabisplanter, ligesom politiet ved ransagningen også fandt et haglgevær med tilhørende ammunition, ca. 3 gram hash og ca. 55 gram marihuana.

På stedet traf politiet en 38-årig mand, som blev anholdt og sigtet for både skunkproduktionen svarende til ca. 36 kg marihuana, besiddelse af de øvrige euforiserende stoffer, ulovlig våbenbesiddelse samt for tyveri af strøm i forbindelse med skunkproduktionen.

Den 38-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag ved Retten i Holbæk med krav fra anklagemyndigheden om varetægtsfængsling.