Mor og stedfar frifundet for sexovergreb på datter

NÆSTVED: En 49-årig kvinde og en 40-årig mand er i dag ved et nævningeting ved Retten i Næstved blevet frifundet for en række seksuelle overgreb, som de var tiltalt for at have begået mod kvindens nu knap 13-årige datter i perioden fra 2008-2014.

(Modelfoto)

Kvinden blev endvidere frifundet for blufærdighedskrænkelse over for parrets nu 7-årige søn.

Nævningetinget fandt det ikke bevist, at de pågældende forhold havde fundet sted.

Afgørelsen var ikke enstemmig, idet én nævning fandt, at det var bevist, at de tiltalte, omend i mindre omfang end de var tiltalt for, havde begået en række seksuelle overgreb mod pigen, mens de fem øvrige nævninger og de tre juridiske dommere stemte for frifindelse.

Parret, der har været varetægtsfængslet siden den 17. marts 2017, blev løsladt ved domsafsigelsen, og Anklagemyndigheden har nu 14 dage til at overveje evt. anke af dommen