Narkobilist hidsede sig op og svinede betjente til

AARHUS: En 25-årig mand fejrede det nye år med flere forseelser, der indbragte ham en del sigtelser – og en beslaglagt bil.

(Modelfoto)

En patrulje så manden holde i sin bil kl. 23.48 i krydset Vejlby Ringvej/Grenåvej i Aarhus. Her lyste betjentene ind i bilen, da de kunne se, at han sad med sin mobiltelefon. Det fik bilisten til at skære ansigter af politiet og gestikulere vildt med sine hænder.

Patruljen standsede herefter bilen, og den tydeligt påvirkede 25-årige bilist steg ud.

Manden opgav sit navn, men blev hidsig og opfarende, da betjentene ville anholde ham for narkokørsel. Han modsatte sig anholdelsen og overdængede betjentene med skældsord. Det lykkedes dog at få manden i håndjern og lave en narkotest på ham, der gav udslag for hash.

Det viste sig desuden at manden havde opgivet falsk navn, og at han var frakendt kørekortet – alligevel havde han flere gange kørt uden kørekort, så derfor blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation.

Den 25-årige endte med at blive sigtet for narkokørsel, kørsel uden kørekort, fornærmelig tiltale mod politifolk og for at have opgivet falsk navn.