Politi svinet til: ‘Hobitsvin’

HADERSLEV: Den gamle historie om at Politiet bare gnasker citronmåne på politistationen dagen lang, kan vist skydes ned efter en ukendt gerningsmand har haft held til at overmale politistationen i Haderslev med smædeord mod ordensmagten.

(Foto: Local Eyes)

– Nogen bryder sig nok ikke så meget om politiet. Det er der i hvert tilfælde givet klart udtryk for med dette grafitti som er påført politistationen i Haderslev mellem kl. 07.10 og 08.10 her til morgen, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

På muren ved hovedindgangen er der skrevet ‘Fuck Cops’ lige under vinduet, mens en mur andetsteds har fået en omgang af de mere kreative ytringer.

Bla. skældes politiet ud for at være ‘Hobitsvin’ som må siges at høre til den nyere afdeling af mishagsytringer, liges som også har sneget sig stavefejl ind undervejs – det skyldes muligvis presset over at male løs på murværket lige udenfor politistationen i morgentimerne.

Har nogen bemærket den kreative sjæl – eller har et godt bud på en konkret gerningsmand, så kontakt politiet på 1-1-4.

Lidt for mange ‘R’ i jeres, og der må være mindst en dansklærer som græmmes over manglende afstand i ‘bøssefacisthobitsvin’ (Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi)