Privatfly nødlandet i Nordsjælland

VEJBY: Et mindre privatfly er lørdag formiddag nødlandet på en stubmark ved Vejby Strand, ingen personer er kommet noget til og flyet er helt efter landingen.

Flyet landede ved 10-tiden og ifølge naboer til marken hørte de flyet cirkle rundt nogle gange med hostende og hakkende motor. Da de kom ud var flyet dog landet i god behold, trods den våde jord.

Området er stærkt kuperet, så flyet kan næppe lette igen ved egen kraft efter nødlandingen. Piloten var ingensteds at finde, og flyet ser ikke ud til at have taget skade ved nødlandningen, som skete på stubmarken tæt op ad et sommerhuskvarteret på Odinsvej.

Flyet har tydeligvis været under fuld kontrol ved nødlandningen, og er drejet af ved overgangen til marken op mod Sleipnersvej

Politi: Hva’for et fly?
Vagtchefen for Nordsjællands Politi var noget overrasket over meldingen om et nødlandet fly i politikredsen, der havde nemlig ikke været nogen meldinger om et fly i nød og derfor kendte politiet intet til nødlandingen.

– Man må dog ikke bare lande hvor som helst med et fly, så det er ikke en normal landing som er foregået,  men når der opstår problemer så har en pilot selvfølgelig ikke mange muligheder. Vi skal nu undersøge hvad der er foregået, og bla. have kontakt til piloten, siger vagtchefen for Nordsjællands Politi til Kriminalmagasinet Politirapporten.