Savnet 83-årig kvinde fundet død

(Arkivfoto: Allan Andersen)

RINGSTED: Midt- og Vestsjællands Politi modtog fredag kl. 08.49 en anmeldelse om en ældre kvinde på 83 år, der i går eller i nat havde forladt sin private bopæl på Eksercerpladsen.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Kvinden, der var dårligt gående, blev sidst tilset af hjemmeplejen kl. 20.00 torsdag aften.

Efter anmeldelsen sendte politiet flere patruljer til stedet, – herunder hundepatruljer og en lederpatrulje. Politiet udsendte også en efterlysning på Twitter, ligesom Ringsted Taxa blev anmodet om at kigge efter pågældende.

Kl. 0958 modtog politiet en anmeldelse fra en borger om, at en livløs kvinde var fundet i et vandløb ved Felten, som ligger ca. 200 meter fra den eftersøgtes bopæl.

En politipatrulje kunne kort efter bekræfte, at den fundne kvinde var identisk med den eftersøgte kvinde. Kvinden blev indbragt til Køge Sygehus, akutmodtagelsen, hvor hun blev erklæret død af den modtagne læge.

De pårørende er underrettet, og politiet har optaget rapport om dødsfaldet.

Det er ikke politiets indtryk, at der er tale om en forbrydelse, men som følge af sagens omstændigheder vil der blive afholdt et retslægeligt ligsyn i den kommende uge med henblik på at fastslå dødsårsag og dødsmåde.