To kvinder udsat for blufærdighedskrænkelse: ‘Hvor meget hår har du på…..’

HILLERØD: En ukendt mand stod formentlig bag to tilfælde af verbal blufærdighedskrænkelse af to forskellige kvinder, tirsdag. Politiet efterlyser nu manden med signalement.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Tirsdag eftermiddag kl. 16.35 anmeldte en kvinde, at hun times tid forinden var blevet antastet af en ung mand på Hillerød Station, som havde stillet hende adskillige spørgsmål, hvoraf flere af dem var af blufærdighedskrænkende karakter, heriblandt om størrelsen på diverse af kvindens tøjgenstande samt mængden af hendes kropsbehåring.

Manden beskrives som:
A: mand, dansk af udseende, 20-25 år, 170 cm høj, kraftig kropsbygning, hvid hud, meget kort lyst hår med rødligt skær, ‘firkantet’ ansigtsform og talte nervøst. Håret var lyst med rødligt skær og meget kort. Manden var iført sort træningsjakke, og trak rundt med en mountainbike m. blå skrift.

Nordsjællands Politi modtog en anmeldelse om et lignende forhold, det indløb kl. 19.19, hvor en anden kvinde anmeldte, at hun omkring 13.45 samme dag var udsat for samme type spørgsmål, da hun gik på Frederiksværksgade i Hillerød.

Nordsjællands Politi hører gerne fra eventuelle vidner på telefon 114.