Tyv trak stjålet blandemaskine forbi politibil

ÅBYHØJ: En 25-årig mand fik sig en overraskelse, da han i nat var på vej væk med en blandemaskine, han havde stjålet fra XL Byg i Åbyhøj.

Det er jo ikke forbudt at lufte sin cementblander – meeeen det så nu mystisk ud… (Modelfoto)

Klokken var 00.20, natten til tirsdag, da et par betjente i en patruljebil så en mand komme travende over krydset Søren Frichs Vej/Viby Ringvej med en blandemaskine.

Da manden opdagede, at han vadede ud lige foran en politibil, slap han maskinen og stak i løb. Det samme gjorde en anden mand, der befandt sig lidt længere væk. Betjentene skyndte sig at holde politibilen ind til siden og løb efter mændene.

Det lykkedes dem kort efter at fange den ene, en 25-årig mand fra Tilst.  Det viste sig, at blandemaskinen stammede fra XL Byg på Åbyvej. Her havde gerningsmændene klippet hul i hegnet for at komme ind på pladsen. Uden for hegnet stod en anden maskine, de havde trukket ud, men ikke fået med sig.

Den 25-årige mand blev sigtet for tyveri.