Ung mand fundet ramt af knivstik

AARHUS: Østjyllands Politi modtog søndag aften kl. 19.25 en anmeldelse om et muligt knivoverfald på Frydenlunds Allé.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

To forbipasserende kvinder, der netop havde parkeret deres bil, opdagede, at en ung mand hang op ad en stålhegn på hjørnet af Frydenlunds Allé og Spættevej. Den ene kvinde forklarede, at han virkede omtåget og fjern, men at han fik udtalt, at han var blevet stukket i benet.

Kvinderne fik ringet 1-1-2 og blev ved manden, indtil en ambulance kom og tog over. Manden er 18 år og fra Aarhus. Han blev kørt til skadestuen i Aarhus, hvor han blev behandlet for sine skader, der umiddelbart ikke var livstruende.

Den 18-årige forklarede selv, at han var på vej for at mødes med nogle venner i området, da at han pludselig blev overfaldet af tre ukendte gerningsmænd med skimasker. Han havde hørt en stemme råbe “tag ham”, og derefter var han blevet væltet omkuld og overfaldet.

Den ene af gerningsmændene beskrives som:
Mand
Arabisk af udseende
Ca. 175-180 cm. 
Iført grå dunjakke med hætte

Den 18-årige har efter politiets oplysninger ikke tilknytning til en bandegruppering. Sagen har umiddelbart ikke sammenhæng med det større slagsmål på Dortesvej senere på aftenen. 

Østjyllands Politi er ved at efterforske omstændighederne ved overfaldet og hører gerne fra borgere, der kan have oplysninger om sagen, på 114.