Ung mand på crossmaskine smadrede ATK-udstyr

GILLELEJE: Nordsjællands Politi efterlyser nu den unge mand, som politiet mistænker for at stå bag hærværk mod politiets fartmåleudstyr i forbindelse med en fartmåling på Vesterbrogade i Gilleleje den 4. december 2017.

Politiet efterlyser nu offentligt den hærværksmand, som først blev blitzet med 83 km/t på Vesterbrogade i Gilleleje – og bagefter sparkede udstyret i stykker som hævn. (Politifoto)

Manden kørte på en crossmaskine med gule skærme og tallet ”27” på en plade på fronten. Da han ved 16-tiden den 4. december 2017 passerede fartmåleudstyret, blev han målt til at køre 83 km/timen, hvor hastighedsgrænsen er 50 km/timen, og måleudstyret tog derfor et billede af ham.

Manden vendte efterfølgende om og kørte tilbage forbi stedet, hvor fartmålerudstyret stod og Nordsjællands Politi mener, at den unge mand i den forbindelse har sparket til den trefod, hvor politiet havde et fartkameraet placeret, så kameraet blev ødelagt.

Ifølge Kriminalmagasinet Politirapporten’s kilder skal der være tale om skader for ca. 85.000 kroner på måleudstyret, et beløb som skatteyderne får lov til at betale, hvis ikke hærværksmanden bliver fundet.

Nordsjællands Politi har en formodning om, at manden er bosiddende i Gilleleje og vil gerne i kontakt med manden eller høre fra folk, som ved, hvem han er.

Henvendelser til Nordsjællands Politi kan ske på mail til tra007@politi.dk eller ved at ringe Nordsjællands Politi på 114.