13-årig pige stjal bukser: Det var en udfordring

HADSTEN: En 13-årig pige blev udfordret til at stjæle bukser fra Kvickly – det var en rigtig dum idé.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Østjyllands Politi blev søndag kl. 13.05 kaldt til Kvickly på Søndergade i Hadsten, hvor en medarbejder havde tilbageholdt en 13-årig pige for butikstyveri. Da en patrulje ankom, forklarede medarbejderen, at han netop havde tømt prøverummet for tøj, da han bemærkede pigen.

Hun var gået ind i prøverummet med noget tøj på en bøjle og forlod det kort tid efter, hvor kun bøjlen var tilbage. Da medarbejderen tog kontakt til pigen, erkendte hun, at hun havde puttet et par bukser i sin taske.

Den 13-årige forklarede selv, at det ikke var hendes mening af stjæle bukserne, og at hun ville betale for dem, når hun var lykkedes med at forlade butikken. Hun forklarede videre, at det var en udfordring, hun havde fået af nogle veninder. Pigen blev sigtet for tyveriet og kørt hjem til sine forældre, der blev underrettet.