15-årig død efter at have indtaget stoffer

Efter 13 dages kamp for livet er en kun 15 år gammel dreng nu død af de skader, som han pådrog ved indtagelse af stoffet MDMA. Drengen døde på Rigshospitalet i København, Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev natten til torsdag fra Rigshospitalet orienteret om, at den 15-årige dreng, som den 2. februar 2018 blev indbragt til Køge sygehus efter indtagelse af MDMA i Haslev, og som senere blev overført til Rigshospitalet, er afgået ved døden kort efter midnat.

Politiet har siden indlæggelsen af den 15-årige foretaget flere anholdelser og afhøringer blandt de unge i omgangskredsen, og samtidig advaret mod indtagelsen af det farlige MDMA.

– Det vigtige efterforskningsarbejde intensiveres ovenpå nattens dødsfald, og vi advarer endnu en gang de unge kraftigt mod at indtage lignende stof udtaler politiinspektør Kim Kliver.

Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen.