15-årig i koma: Farlige stoffer i omløb i Haslev

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi advarer om farlige stoffer, som er solgt fredag i Haslev. 15-årig er i koma efter indtagelse af amfetamin, og pusheren er anholdt.

To 15-årige købte i går eftermiddags et amfetamin-lignende stof af en yngre mand i Haslev. Efterfølgende indtog de stoffet, og det medførte alvorlige bivirkninger, idet de begge måtte indlægges akut på hospitalet.

– Den ene unge ligger pt. i koma, mens den anden nu er uden for livsfare. Vi opfordrer eventuelle andre købere af amfetamin i Haslev til ikke at indtage stoffet, da det kan være forbundet med livsfare, udtaler politiinspektør Kim Kliver.

Han opfordrede desuden personer med kendskab til sælgeren til at henvende sig til politiet, så man også den vej kunne få fat i det farlige narkotika – og det gav åbenbart pote.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har lørdag aften anholdt en yngre mand fra lokalområdet. Han erkender, at han solgte stoffet til de to unge drenge fredag og bliver aftenen igennem afhørt i sagen.