17-årig pige væltet og sparket under gaderøveri

NYBORG: Lørdag aften kl. 20.15 blev en 17-årig pige udsat for et overfald på den sydvestlige sti mellem Nyborg Banegård og Christianslundsvej – en gerningsmand efterlyses nu med signalement.

Stien hvor overfaldet skete løber på bagsiden af husene på Svanedamsgade, her blev den 17-årige pige blev væltet omkuld og sparket, hvorefter gerningsmanden stjal penge fra forurettedes pengepung i en taske.

Derved udviklede overfaldet sig til et gement gaderøveri, hvor røveren efterfølgende løb mod Nyborg Banegård – den 17-årige fik mindre skader ved overfaldet.

Gerningsmanden beskrives som A; mand, lys i huden, alm. højde, 17-30 år, iført mørkt tøj.

– Fyns Politi efterlyser vidner, som kan have set gerningsmanden inden eller efter overfaldet, eller har oplevet noget mistænkeligt omkring gerningsstedet eller Nyborg Banegård. Fyns Politi kan kontaktes på 114, opfordrer vagtchef for Fyns Politi, Kenneth Taanquist, i en pressemeddelelse.