21-årig sigtet: Generede politiet under anholdelse

AARHUS: En 23-årig mand uddelte en flad på en bodega og blev hentet af politiet – det mente en 21-årig mand at han skulle blande sig i.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En 27-årig mand blev natten til fredag kl. 05.30 anholdt og sigtet for vold mod en 23-årig mand efter en episode ved Bodegaen ved åen i Aarhus. Den 23-årige forklarede, at  den 27-årige ville i kontakt og fulgte efter ham inde på stedet og pludselig gav ham en lussing på den venstre kind. En dørmand havde observeret, hvad der var sket, og tilbageholdt den 27-årige, til politiet kom.

I forbindelse med anholdelsen begyndte andre tilstedeværende at blande sig, og særligt én – en 21-årig mand – ville ikke lade politiet gøre sit arbejde. Han fulgte efter betjentene, da de var på vej til patruljebilen med den 27-årige, og ville ikke gå tilbage, selvom betjentene bad ham om det. Det kostede en sigtelse for at forstyrre den offentlige orden.