34-årig varetægtsfængslet efter vold

SORØ: To bilister sad og gassede op i deres biler, hvilket en 54-årig mand tillod sig at påtale – det blev straffet med knytnæveslag og spark af en 34-årig voldsmand.

(Foto: Rigspolitiet)

I et grundlovsforhør lørdag blev en 34-årig mand varetægtsfængslet frem til den 14. marts. Den 34-årige blev anholdt fredag klokken 18.10, og han er sigtet for vold efter at have slået og sparket en 54-årig mand fra Sorø.

Volden skete fredag klokken 15.42, hvor den 54-årige påtalte, at den 34-årige sammen med en anden bilist havde gasset sin bil kraftigt op på Topshøjvej i Sorø.

Det fik den 34-årige til at kvittere med et knytnæveslag i ansigtet, så den 54-årige fik næseblod, og han sparkede ham også. På baggrund af vidneudsagn fandt politiet frem til den 34-årige, der er fra Sandved.