88-årig overfaldet og røvet i sit hjem

(Arkivfoto: Allan Andersen)

SJÆLLANDS ODDE: Politiet modtog fredag morgen kl. 09.07 en anmeldelse om hjemmerøveri mod en 88-årig mand, der var blevet overfaldet af to røvere.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Den 88-årige har forklaret til politiet, at formentlig to personer var inde på adressen på et tidspunkt mellem torsdag aften og fredag morgen. Den 88-årige forsøgte at lade som om at han sov, da gerningsmændene var inde på stedet, men de tog fat i ham og slog ham på benene og også i hovedet.

Den 88-årige mand blev overfaldet i sit hjem for enden af den blinde vej, Viggo Eriksensvej, ved Sejerøbugten. Huset ligger ensomt i et sommerhusområde, og ofret er efterfølgende blevet indlagt på sygehus som følge af de skader, han pådrog sig ved røveriet. Politiet har ikke oplysninger om mandens tilstand i øjeblikket.

Den 88-årige mand mente ikke at nogen af de to røvere talte dansk, det var ikke muligt for manden at tilkalde hjælp efter overfaldet, da telefonen tilsyneladende ikke virkede. Ved røveriet blev udbyttet bla. hvalrostænder og narhvalstænder, samt en række skydevåben som blev fjernet fra et våbenskab.

Politiet har arbejdet med sagen hen over weekenden. Der er lavet gerningsstedsundersøgelse, og der er efterforsket meget bredt for at få klarhed over sagen.

Politiet er interesseret i alle oplysninger, der kan medvirke til sagens opklaring. Derfor vil politiet gerne have henvendelser fra vidner eller andre, der har oplysninger om sagen på den ene eller anden måde. Ring til politiet på 114.