Efterlysning: Mand søges efter tyveri i pirattaxa

AARHUS: Østjyllands Politi efterlyser den formodede gerningsmand til et tyveri i en pirattaxa begået i Aarhus C i september sidste år.

En 22-årig lettere beruset mand satte sig efter en bytur i Aarhus natten til lørdag d. 2. september ind i det, han troede var en helt almindelig taxa. Da han blev sat af ved sin adresse, betalte han med sit dankort i noget, der lignede en rigtig terminal.

Da han vågnede næste dag, var hans pung væk, og der var hævet flere tusinde kroner på hans dankort. Beløbet fra taxaturen var til gengæld ikke trukket, hvilket tyder på, at terminalen var falsk.

Østjyllands Politi formoder, at den 22-årige er blevet snydt af en pirattaxa, og at chaufføren har stjålet hans pung. Ud fra data fra dankortet er det lykkedes politiet at finde frem til en overvågningsvideo fra en tankstation i Silkeborg, hvor den formodede gerningsmand benytter den 22-åriges dankort.

Kan du kende manden, eller har du oplysninger i sagen, hører Østjyllands Politi meget gerne fra dig. Du kan give dine oplysninger via tlf. 114.

(Politifoto)