Fire udenlandske brændstoftyve anholdt

GREVE: Torsdag aften kl. 22.27 undrede en opmærksom borger sig over adfærden hos nogle mænd, der sammen med en svensk bil befandt sig ved dieseltanke på henstillede køretøjer i området på Lunikvej.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Den vakse borger mistænkte mændene for måske at stjæle dieselolie, og da de kørte fra stedet i den svenske bil, slog anmelderen alarm til politiet og forsøgte at følge efter bilen ad Køge Bugt Motorvejen i sydlig retning.

En hundepatrulje fik lidt senere kontakt til bilen på motorvejen ved den nordlige del af Køge, hvor bilen blev standset.

I bilen var fire mænd, hvoraf de tre var bosniere på 26, 29 og 34 år, medens den sidste var en 33-årig svensker.

I bilen fandt betjentene både en halvfyldt brændstofdunk og pumpeudstyr, derfor blev alle fire anholdt kl. 22.45 som mistænkte for tyveri af dieselolie. De er fortsat i politiets varetægt og skal med assistance fra en tolk afhøres til sagen, inden politiet tager stilling til, hvad der videre skal ske med dem.