Hidsede sig op, og blev afsløret med joint i lommen

RINGSTED: En bil på en tankstation på Næstvedvej blev natten til fredag kontrolleret, og det fik en 26-årig mand til at flippe ud. Det var ikke det klogeste træk.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Natten til fredag, kl. 00.20, kontrollerede politiet en bil med tre mænd i, da de var parkeret på en tankstation.

Den ene af mændene – en 26-årig mand uden fast bopæl – var så utilfreds med politiets kontrol af dem, at han begyndte at råbe og skrige samt udtale truende ytringer mod politiet, så han blev kortvarigt frihedsberøvet og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Det medførte at han blev visiteret, og her blev han fundet i besiddelse af en joint, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Senere vil han høre nærmere fra politiet, når disse sager skal afgøres.