Karma: Røver fik klø af kioskejer

KORSØR: Et røveri mod en kiosk på Halsskovvej i Korsør endte fredag klokken 12.30 noget anderledes end røveren havde forestillet sig.

(Foto: Local Eyes)

En maskeret mand kom ind i butikken, og med en kniv truede han kioskejeren som stod bag disken, og forlangte at få udleveret kontanter.

Kioskejeren nægtede og truede røveren med et koben, mod forventning gik røveren nu til angreb med sin kniv og forsøgte at stikke kioskejeren som slog røveren på den ene arm.

Trods slaget angreb røveren igen kioskejeren som nu ramte ham i hovedet med kobenet – det sendte røveren i gulvet for fuld tælling. Kioskejeren sparkede kniven væk fra røveren som lå på gulvet, mens der blev slået alarm til 1-1-2.

Røveren fik dog stablet sig selv på benene igen, og stak nu endelig af fra stedet, noget som kioskeejeren ikke gjorde noget forsøg på at forhindre. Hændelsesforløbet er vist på video på bla. Ekstra bladet.

Politiet fandt dog kort efter frem til den formodede røver, identisk med en 29-årig mand fra byen, og han blev anholdt klokken 13.03 og sigtet for røveri. Han blev kørt til sygehuset i Slagelse, hvor han blev behandlet for en flænge i hovedbunden, og efter endt afhøring blev han løsladt igen lørdag klokken 9.42.

Den 58-årige mandlige indehaver af kiosken blev lørdag selv sigtet for kvalificeret vold ved at slå røveren med et koben – en dommer skal senere afgøre om mandens brug af kobenet var lovligt nødværge.