Kvinde uden kørekort fik beslaglagt bil

GRENAA: En 26-årig kvinde mistede sin bil tirsdag morgen kl. 08.56, da hun blev standset af en patrulje på Storegade i Grenaa. I forvejen havde hun mistet sit kørekort, og det opdagede betjentene, da de slog bilens nummerplade op.

(Modelfoto: AK)

De fik derfor standset bilen, som den 26-årige kvinde skyndte sig at hoppe ud af, mens hendes veninde i bilen rykkede fra passagersædet over til førersædet. Det hele skete dog lige for øjnene af betjentene, der ikke var i tvivl om, hvem der kørte bilen.

Den 26-årige måtte derfor indrømme, at hun havde siddet bag rattet. Og det var faktisk tredje gang, hun blev standset uden at have kørekort. Derfor blev bilen beslaglagt med henblik på at få den konfiskeret.

Hun blev også sigtet for ikke at have en lovpligtig forsikring. Da betjentene snakkede med kvinden, virkede hun påvirket af stoffer, og hun blev derfor anholdt, sigtet for narkokørsel.