Mænd kastede cannabis ud af bil for næsen af politiet

AARHUS: En patrulje standsede tirsdag aften kl. 21.36 en bil på Grundtvigsvej i Aarhus, da de opdagede, at der blev smidt en frysepose med ‘noget’ ud af dens vindue.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Den ene betjent stod ud og undersøgte posen nærmere, mens den anden betjent satte udrykning på og fik standset bilen kort derfra. Da der viste sig at være en del cannabis i fryseposen, besluttede betjentene at undersøge bilen nærmere.

I bilen og på to af mændene fandt de en del mobiltelefoner og et større kontantbeløb, hvilket fik betjentene til at anholde og sigte den 20-årige fører og en 22-årig mandlig passager for besiddelse af narko med henblik på narkosalg.

Den 20-årige fører havde ikke noget kørekort, og narkometertesten på politistationen viste positiv for hash. Derfor blev han også sigtet for narkokørsel.