Mand overfaldt kvindeligt avisbud

ØLSTYKKE: En 55-årig kvinde fra Slangerup kontaktede klokken 04.31 onsdag morgen Nordsjællands Politi for at anmelde, at hun var blevet slået i hovedet af en mand på Sperrestrupvej i Ølstykke, da hun var ude at køre med aviser.

Selv et venligt avisbud kan åbenbart få blodet i kog hos folk, trods vinterkulden. (Modelfoto)

Kvinden har forklaret, at hun var bakket ind i en indkørsel for at køre over til postkassen for at aflevere en avis. Hun hørte nogle bankeslag på sin bil og rakte avisen ud af bilens vindue mens hun forklarede, at hun var avisbud.

Herefter blev hendes bildør revet op og en mand råbte ad hende, slog hende i hovedet og kastede avisen tilbage i hendes bil. Den 55-årige kvinde kørte fra stedet og kontaktede herefter politiet.

Voldsmanden beskrives som A; mand, 60 år, 170 cm høj og spinkel af bygning med rødt, mellemlangt hår.