Pistolmand røvede to supermarkeder

NÆSTVED: To supermarkeder var tirsdag aften udsat for væbnet røveri, politiet arbejder udfra at gerningsmanden er den samme bag de to røverier.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Klokken 20.37 kom en mand ind i Netto i Gelsted og råbte ”Money, money”. Han truede kassemedarbejderen med en pistollignende genstand og så fik han udleveret et mindre beløb i kontanter.

Klokken var 21.07, da en røver – formentlig den samme mand – kom ind i butikken Min Købmand på Ny Præstøvej i Næstved. Også her råbte han ”Give me the money” og truede en medarbejder med en pistol. Røveren fik udleveret nogle kontanter, inden han stak af fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som A; mand, lys i huden, han havde en mørk hættetrøje på, hvide Adidas joggingbukser med hvid stribe og en sort elefant huse. Røveren var omkring 30-40 år og ca. 190 cm høj. Han talte engelsk, men med dansk accent.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt på gerningstidspunktet.