Stenkaster på nattetogt endte i detentionen

AARHUS: Om det var en valentinsgestus eller noget helt andet, der fik en ung 26-årig mand til råbe op og og kaste med småsten mod en rude på Viborgvej i Aarhus, er uvist. Han optræden gav en billet til detentionen.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En patrulje kom kl. 00.22 frem til stedet, fik de kontakt til manden, der stod inde i den pågældende baggård hvor der var kastet sten mod en række ruder.

Her blev den 26-årige hurtigt ophidset og kaldte betjentene en række skældsord. Det fik til sidst patruljen til at anholde og sigte den 26-årige for at forstyrre den offentlige orden og for fornærmelig tiltale mod politiet.

Under kørslen til politistationen i Aarhus spyttede den 26-årige mod den ene af betjentene i bilen. Det blev han også sigtet for, og sendt til afkøling i detentionen.