Stjal bil foran Bilka og kørte narkokørsel

TILST: En bilejer får nu sin varebil tilbage, to dage efter den var blevet stjålet ved Bilka i Tilstm hvor ejeren havde ladet bilen stå med nøglen i.

(Modelfoto)

Bilejeren var onsdag eftermiddag inde for at aflevere tomme flasker og lod sin varevogn stå med nøglerne i på p-pladsen ved Bilka. Det udnyttede en 25-årig mand, der sprang ind i varevognen og kørte afsted.

Natten til fredag omkring kl. 02.20 opdagede en patrulje så den stjålne bil, der stod parkeret på Bygaden i Lystrup. Patruljen holdt øje med bilen på afstand, og kort efter satte den 25-årige mand sig ind i bilen og kørte. Politiet satte efter og standsede den på få minutter.

Da betjentene kom hen til bilen, udbrød den 25-årige spontant, at han havde stjålet varebilen ved Bilka – så det var en nem opklaring for ordensmagten.

Han blev anholdt og sigtet for brugstyveri, og da han tilsyneladende også var påvirket af alkohol og narko, blev han også sigtet for sprit- og narkokørsel. Det viste sig desuden, at manden er frakendt sit kørekort, så det gav ham en ekstra sigtelse oveni.