To mænd varetægtsfængslet efter fund af stjålne skydevåben

(Arkivfoto: Allan Andersen)

RANDERS: Østjyllands Politi slog torsdag til mod en adresse i Randers efter et tip om skydevåben på stedet. Det førte til anholdelse af to mænd, som fredag er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

(Modelfoto: Allan Andersen)

To mænd på hhv. 44 og 45 år er ved et grundlovsforhør fredag blevet varetægtsfængslet i fire uger, den ene blev dog varetægtsfængslet i surrogat på psyk. afd.

De to mænd er begge sigtet for besiddelse af våben under særligt skærpende omstændigheder.  Et tip førte politiet til en adresse i Randers, som blev ransaget torsdag, og ved ransagningen blev der fundet flere stjålne skydevåben.

Beboeren på adressen, en 45-årig mand, og hans bekendt, en 44-årig mand, blev begge anholdt og sigtet efter våbenfundet. Sigtelsen for besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder benyttes som oftest omkring bandemiljøet – det er dog ikke oplyst i døgnrapporten om de to varetægtsfængslede har forbindelse til bandemiljøet.