Tre tilfælde af tricktyverier i Sydsjælland

SYDSJÆLLAND: Indenfor få dage har der været mindst tre tilfælde af tricktyverier.

NØRRE ALSLEV: Fredag klokken 11.40 bankede det på hos en 79-årig kvinde på Nr. Alslev Vestergade, og en kvinde, der stod udenfor, fortalte på gebrokkent dansk om noget medicin. Hun kom ind på adressen, men den 79-årige fattede mistanke og fik gennet kvinde ud igen uden at der skete yderligere. Udenfor ventede en anden kvinde, og sammen gik de mod Peter Hviidsvej.

Den ene kvinde beskrives som ca. 35 år gammel, omkring 160 cm høj og kraftig af bygning. Hun havde lagt, sort hår og havde sort tøj på.

Den anden kvinde var ca. 35 år gammel, omkring 160 cm høj og også kraftig af bygning. Hun havde sort tøj på.

DIANALUND: Politiet fik tirsdag klokken 11.51 en anmeldelse fra en 89-årig kvinde om, at en ukendt kvinde netop havde ringet på og under påskud af at skulle tjekke den 89-åriges medicin lykkedes det hende at komme ind i lejligheden på Ventemøllevej. Hun forsvandt dog kort efter uden at der skete noget.

Den pågældende kvinde beskrives som et sted mellem 20 og 35 år gammel og kraftig af bygning. Hun talte dansk med kraftig accent.

PRÆSTØ: En 61-årig kvinde fra Mern var fredag eftermiddag ude at handle. Ved MENY på Svend Gønges Torv i Præstø blev hun kontaktet af en mand og en kvinde, som bad om hjælp til at få en indkøbsvogn fri med en mønt.

Den 61-årige hjalp venligt, og da hun kom hjem, opdagede hun, at hendes pung med kort og kontanter var væk, og da hun tjekkede med banken, opdagede hun, at det var lykkedes for tyvene at aflure hendes pinkode og hæve et kontant beløb.

Tyvene beskrives som:
A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 40-45 år, omkring 160-165 cm høj. Han var spinkel af bygning, lys i hudeen og havde kort, sort hår. Han talte udenlandsk og havde en lys jakke på.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, ca. 45-50 år, omkring 160-165 cm høj. Hun var spinkel af bygning og havde mellemlangt, rødt hår. Kvinden havde briller på, talte udenlandsk og bar en lys frakke.