Værelse kraftigt brandskadet på opholdssted

HOLLØSE: Et værelse blev lørdag aften ved 22-tiden kraftigt medtaget på opholdsstedet Lundekollektivet på Holløselundvej, en stor styrke af brandkøretøjer rykkede omgående ud til adressen. Heldigvis kom ingen personer noget til ved branden.

Kort før kl. 22 blev der slået alarm til 1-1-2 om ildløs på et værelse på opholdsstedet Lundekollektivet, der trængte røg ud fra værelset hvor der dog ikke var nogen personer til stede på værelset.

Brandkøretøjerne fra Falck’s brandstation i Helsinge rykkede hurtigt ud med samtlige køretøjer, ligesom en patrulje fra Nordsjællands Politi også fik sat kursen mod adressen på Holløselundvej.

Fremme på adressen blev der straks sendt et røgdykkerhold ind i bygningen, ilden var forholdsvist hurtigt slået ned og skulle have været begrænset til en del af værelset som til gengæld er kraftigt medtaget af sod, røg og varmen fra ilden – ingen personer kom noget til ved branden.

Brandfolkene kunne efter en lille times tid returnere med tankvogn og tender, mens brandsprøjten måtte forblive på stedet grundet en mulig teknisk fejl i Indsatslederens termiske kamera – der var derfor en usikkerhed omkring eventuelle gløder på stedet og derfor blev HSE-slukningsheden fra Falcks brandstation i Hillerød rekvireret til stedet med et andet termisk kamera.

Der skal dog angiveligt ikke være fundet yderligere på stedet, som herefter blev afspærret så politiets teknikere kan undersøge brandstedet, det skyldes at der ikke er en kendt årsag til branden og derfor skal den udfindes af teknikerne før brandstedet kan blive frigivet.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)