Vred bilejer knuste bilrude: Biltyv skræmt væk af ejer

THORSØ: En 27-årig mand overraskede tirsdag aften kl. 22.45 en biltyv på fersk gerning, der var ved at stjæle mandens bil i hans indkørsel på Sallvej i Thorsø.

(Foto: Allan Andersen)

Den 27-årige så den fremmede mand sidde bag rattet i bilen og gik hen for at rive bildøren op. Den var dog låst, og biltyven nægtede at gå ud af bilen. I stedet forsøgte han at starte den, og kort efter fik han bilen til at give et lille hop frem, så den 27-årige blev ramt af fronten og rullede rundt på kølerhjelmen.

Han kom dog ikke til skade, men blev bestemt ikke mildere stemt af den tur – tværtimod. Den 27-årige mand greb nu en jernstang og knuste den ene rude i sin egen bil, det fik endelig biltyven til at åbne døren og stikke af til fods. Lige inden flugten nåede biltyven dog at proklamere, at han netop var blevet løsladt fra fængslet og var smidt ud hjemmefra.

Østjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med manden og opfordrer derfor borgere, der har set ham eller har oplysninger om ham, om at henvende sig på tlf. 114.

Han beskrives som:
Dansk af udseende, talte dansk uden accent
ca. 20-25 år
ca. 180 cm høj
Robust af bygning
Iført army-lignende jakke