17-årig pige død efter harmonikasammenstød

ODENSE: En 17-årig pige fra Odense afgik ved døden, natten til onsdag, på Odense Universitets Hospital, efter at hun tirsdag var involveret i en alvorlig ulykke på Fynske Motorvej.

Den fynske motorvej var spærret grundet et uheld med en væltet lastbil, og den omkomne pige var passager i en bil, hvor den 18-årige kvindelige fører kl. 13.24 overså den kø som opstod i forbindelse med den væltede lastbil.

Den 18-årige piges bil bankede med stor kraft op i en holdende bil, og ulykken her involverede ialt fire køretøjer i et klassisk harmonikasammenstød. Der var ialt fem piger i bilen, og de blev alle kørt til behandling på hospitalet, dog på to forskellige hospitaler.

Fire piger kom til behandling på Odense Universitets Hospital, mens en blev kørt til Svendborg Sygehus. Den livsfarligt kvæstede bevidstløse 17-årige pige blev holdt kunstigt i live, indtil hendes forældre var fremme på Odense Universitets Hospital og kunne sige farvel til den unge kvinde.

De øvrige kvæstede piger var den 18-årige chauffør, to piger på 17 og 18 fra Odense, og en kvinde på 20 fra Aalborg som alle er udenfor livsfare.

En bilinspektør og politiets teknikere undersøger ulykken, i håb om at finde frem til hvad der udløste den tragiske ulykke.