Aktion: Udeblevne fra fogedretten anholdt

HADERSLEV: Udebliver man fra fogedretten, risikerer man at blive anholdt. Det har foreløbig 28 personer i løbet af ugen måtte sande efter Politiet har ageret vækkeur kl. kvalme om natten – eller mødt op på arbejdspladsen.

“Godmorgen, klokken er mange og du er taget til fange…..” (Modelfoto: Østjyllands Politi)

Områdecenter nordøst i Haderslev har i samarbejde med fogedretten kørt en aktion rettet mod de personer, der har undladt at møde op i fogedretten, efter at have været indkaldt både af Fogedretten og efterfølgende af Politiet.

De fleste er anholdt på deres bopæl, men politiet har også eftersøgt og anholdt personer på deres arbejdspladser.

Der er stadig mange fogedsager, derfor gentages en lignende aktion i nærmeste fremtid mod de skyldnere, der er udeblevet. Aktionen forløber på den måde, at betjente tager ud og anholder de udeblevne, uanset hvor de finder dem.

Det vil altså sige, at man som udeblevet skyldner kan blive anholdt hvor som helst, uanset om man er på arbejde, hjemme hos familien, på besøg hos vennerne, eller ude i byen.

Aktionen bliver afholdt i Haderslev kommune, så hvis man vil undgå at blive anholdt under den næste aktion, skal man efter påske hurtigst muligt møde op hos fogedretten på afdelingskontoret i Haderslev på onsdage mellem 09.00-10.00.