Bandemedlem fundet dræbt af skud

KØBENHAVN: En 24-årig mand med relationer til bandemiljøet i København er i dag blevet fundet skudt i Valbyparken i København. Han blev konstateret død kl. 07:22 og hændelsen efterforskes som manddrab.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Afdøde anses for at være en del af den ene bandegruppering, som var en del af den bandekonflikt, der fandt sted i København i 2. halvår 2017.

Politiet kan pt. ikke sige noget nærmere om motiv, og om hvem der kan stå bag drabet.

Københavns Politi har siden konflikten i 2017 opretholdt den styrkede indsats mod banderne, og fastholder grebet, understreger politiinspektør Torben Svarrer, Københavns Politi.

– Også i denne sag vil vi gøre alt for at stille de skyldige gerningsmænd til ansvar for deres handlinger. Vi vil gerne erindre bandemedlemmerne om, at der allerede er mange sigtede og tiltalte bandemedlemmer, som kan imødese lange fængselsstraffe for den kriminalitet, de udøvede under den seneste bandekonflikt. Og samtidig skal borgerne vide, at vi er massivt tilstede i relevante områder i politikredsen for at skabe tryghed, siger politiinspektør Torben Svarrer, Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

Der efterlyses vidner som har været i området omkring Valbyparken i går aftes efter ca. kl. 22:00 og som i øvrigt måtte ligge inde med viden om hændelsen.