Bilist efterlyst: Flygtede fra færdselsuheld

(Modelfoto: Allan Andersen)

AALBORG: Fredag morgen kl. 09.06 skete der er færdselsuheld på Hobrovej, ved tilkørslen til motorvejen ved Mariendals Mølle krydset, hvor der er tilkørsel til motorvejen. Bilisten som udløste ulykken flygtede fra stedet og er derfor efterlyst.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En personbil kom kørende i 1. vognbane med retning mod Skalborg, denne personbil foretog et vognbaneskift mod venstre til fare for bilen i 2. vognbane. Føreren af bilen i 2. vognbane bremsede for at undgå påkørsel hvorefter føreren blev påkørt bagfra af en 3. personbil.

Den 3. personbil skred ud og endte på taget ved tilkørslen til motorvejen. To personer blev efterfølgende undersøgt på AUH skadestuen for lettere tilskadekomst.

Stoppede – og stak så af
Personenbilen der foretog det hasaderede vognbaneskift og derved udløste ulykken var en mindre grå/mørk personbil med formentlig en midaldrende kvinde som fører. Føreren kørte ind til siden ca. 100 meter længere mod syd,  hvorefter hun kørte fra stedet i retning mod Skalborg.

Nordjyllands politi efterlyser fører og bil og evt. vidner der har set uheldet.

En anden bilist på stedet var på vej hen til den nu forsvundne bilist, og politiet ønsker også kontakt til denne bilist.

Borgere med oplysninger til sagen bedes snarest ringe 114.