Biltyv hang over rattet i stjålet bil

(Modelfoto)

KALUNDBORG: Fredag eftermiddag kl. 13.52 modtog politiet en henvendelse fra en bilist, som havde bemærket en mand hænge hen over rattet i en stjålen varebil på en rasteplads.

(Modelfoto)

Bilisten havde også aflæst nummerpladen på varebilen, som var efterlyst som stjålet fra en efterskole i Fårevejle d. 21. marts, politiet kørte hurtigt til rastepladsen, hvor en 28-årig mand fra Kalundborg blev anholdt og sigtet for biltyveriet.

I den stjålne bil havde han tillige et boldtræ, som han kunne bruge som våben. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen og blev efter afhøring til sagerne løsladt af politiet.

Bilejeren har fået sin varebil tilbage til udbedring af nogle småskader i forbindelse med biltyveriet. Den sigtede kan derfor ud over straffesagen formentlig også forvente sig et erstatningskrav.