Bornholms Politi: Hold fingrene fra hjulbolte!

RØNNE: I tidsrummet mellem torsdag den 1. marts kl. 18.00 til fredag den 2. marts kl. 18.00 blev der løsnet hjulbolte på en personbils ene hjul, mens den holdt parkeret i en carport på Peter Ipsens Vej i Rønne. Som det kan ses i videoen ovenfor er løse løbske hjul livsfarlige – ingen kom dog til skade i denne ulykke.

Bilejeren opdagede heldigvis, at hans hjul var løsnet, inden der skete skade, oplyser Bornholms Politi.

–  Vi er interesseret i at høre fra personer, som måtte have set noget i den forbindelse. Det er en meget alvorlig overtrædelse af straffeloven, hvilket kan ses i strafferammen med op til otte års fængsel. Udover det er det fuldstændigt respektløst for andre menneskers liv og helbred, idet det er helt tilfældigt, hvor alvorligt en ulykke med et mistet hjul kan udvikle sig.

Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvad der kan ske, såfremt man bliver ramt af et hjul, som kommer farende med 50-80 km/t, skriver Bornholms Politi i dagens døgnrapport.

Oplysninger kan gives til Bornholms Politi på 1-1-4