Brand i børnehave formodes påsat

HOLBÆK: Politiet har nu afsluttet undersøgelserne i forbindelse med branden i børneinstitutionen Eventyrlunden, Torpet i Holbæk den 27. februar.

(Foto: Allan Andersen)

Det har taget sin tid at få undersøgt brandstedet, idet vejret har spillet en stor rolle og vanskeliggjort undersøgelsen lige efter branden. Efterforskningen er nu færdig, og det er politiets opfattelse, at der er tale om en brand, der er påsat.

Politiet ønsker ikke at gå i detaljer med fund på brandstedet, da vi gerne vil have noget at tale med brandstifteren om, men undersøgelserne peger alle på, at der er tale om brandstiftelse og ikke fejl i elektriske installationer eller andet.

Politiet arbejder videre med branden, og vi er meget interesserede i at tale med vidner eller andre, der har hørt eller set noget i relation til branden.

Ring til politiet på 114.