Brand i nybyggeri efterforskes som påsat

HAVDRUP: I forbindelse med en brand, natten til søndag kl. ca. 01.50, i nybyggeriet på Timianhaven i Havdrup, efterlyser Midt- og Vestsjællands politi nu vidner, der måtte have set mistænkelige personer eller køretøjer i området i tidsrummet fra lørdag aften til natten til søndag omkring kl. 02.00.

På baggrund af kriminaltekniske undersøgelser på gerningsstedet efterforskes sagen som en påsat brand ved anvendelse af brændbare væsker.

Midt- og Vestsjællands politi kan ikke udelukke, at gerningsmanden kan være blevet forbrændt på hænder / krop i forbindelse med ildspåsættelsen, hvorfor politiet er interesseret i at høre fra vidner, der har kendskab til personer, der eventuelt har pådraget sig sådanne skader fornylig.

Midt- og Vestsjællands politi er ligeledes interesseret i at høre fra vidner, der måtte have kendskab til en grøn 5 liters plastikdunk, der er fundet i området ved brandstedet. Politiet er interesseret i oplysninger om personer, der skulle have indkøbt en eller flere af disse i byggemarkeder, tankstationer mv. i nærområdet i dagene op til brandens opståen.

Politiet er endvidere interesseret i at høre fra vidner, der i øvrigt kan bidrage med oplysninger til sagen.

Oplysninger i brandsagen gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.