Fodboldtilskuere anholdt med kokain på stadion

RANDERS: To mænd fra Helsingør gik onsdag glip af en stor del af deres holds kamp mod Randers, da FC Helsingør var på besøg på stadion på Viborgvej. De to blev snuppet med narkotika i lommerne.

(Foto: Allan Andersen)

Klokken 19.10 måtte politiet træde til, da en 27-årig mand blev fundet i besiddelse af kokain. Under visitationen svinede han oveni købet betjentene til, så han blev anholdt og fik både en sigtelse for besiddelse af narko og for at forstyrre den offentlige orden.

Under anholdelsen blandede en 32-årig mand sig og opførte sig aggressivt. Han blev ført ud af vagterne men forsøgte gentagne gange at komme tilbage på stadion. Til sidst tog betjentene fat i ham og anholdt ham.

Under visitationen fandt politiet noget kokain i mandens ene lomme, så han fik ligesom sin ven også en sigtelse for narkobesiddelse og for at forstyrre den offentlige orden. Eneste “trøst” for de to mænd var, at kampen var kedelig og endte 0-0.