Hvem er denne langfingrede kvinde?

Politiet beder om offentlighedens hjælp til at identificere en kvinde, der den 20. februar stjal en 66-årig mands pung i Aldi, Ringkøbing. Den samme kvinde optræder på en række andre overvågningsbilleder i forbindelse med tilsvarende tyverier og er også efterlyst i en sag fra Kjellerup.

Flere ældre borgere oplever desværre at blive bestjålet, når de er ude at handle. Således oplevede en 66-årig mand den 20. februar, at en kvinde stjal hans tegnebog, som han havde i sin baglomme, mens han handlede i Aldi, Skolevænget 30, 6950 Ringkøbing.

Tyveriet er optaget på butikkens overvågning, og kvinden vises tydeligt, da hun forlader forretningen. Hun beskrives nu som:

35-40 år, 170-175 cm høj, spinkel kropsbygning og østeuropæisk af udseende. Hun var iført jeans, et gråt halvlangt sjal, sorte støvler, og en grå strikhue med kvast. Kvinden medbragte desuden sort håndtaske.
Den samme kvinde optræder på en række andre overvågningsbilleder i forbindelse med tilsvarende tyverier og er også efterlyst i en aktuel sag fra Kjellerup.

Politiet offentliggør foto i håb om, at kvinden kan blive genkendt. Borgere med oplysninger i sagen kan ringe til politiet på tlf. 114. Oplys gerne journalnummer 4100-75607-00125-18 ved henvendelser.