Kæmpe politiaktion mod bandemiljøet

Der vil i løbet af tirsdag være en del aktivitet forskellige steder i politikredsen i forbindelse med en større målrettet aktion mod det kriminelle miljø hovedsaligt i Køge og Ringsted, meddeler Midt- og Vestsjællands Politi.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

– Aktionen er en udløber af en længere efterforskning mod en gruppe personer i bandemiljøet. Det er politiets håb, at dagens aktion vil gøre, at vi kommer et spadestik dybere i det kriminelle miljøs gøren og laden, lyder det videre i pressemeddelelsen.

En større politistyrke har i formiddagens løb ransaget på ca. 20 adresser i Køge og Ringsted og enkelte adresser i Sydsjælland og i København. Der er anholdt i alt 12 personer til sagen, der alle sidder til afhøring hos politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi har fået assistance for flere andre politikredse på Sjælland.

Ved ransagningerne er bl.a. fundet hash og ammunition på et par adresser. Derudover er fundet andre effekter, som politiet i øjeblikket undersøger nærmere.

Politiet mangler at få fuldstændig overblik over, hvad der er fundet ved ransagningerne, ligesom anklagemyndigheden i øjeblikket vurderer, hvor mange der skal fremstilles i grundlovsforhør.