Kvindelig bedrager gav taxachauffør peberspray

GRÆSTED: Tidligt torsdag morgen fik en taxachauffør ikke kontant betaling for en tur fra Rødovre til Græsted – han fik derimod et skud peberspray af den kvindelige taxakunde.

Politiet er de eneste som lovligt må bære og bruge peberspray.
(Arkivfoto: Allan Andersen)

En kvindelig kunde havde taget turen fra Rødovre og frem til en adresse i Græsted-området, men udsigten til at betale 1013,- for turen fik kvinden til at hoppe ud af taxaen omkring kl. 06.30 og bare gå sin vej, hvilket taxachaufføren ikke lige havde i sinde at lade kvinden slippe afsted med.

Chaufføren fulgte derfor efter kvinden, som pludselig vendte sig om og gav chaufføren et skud peberspray lige i ansigtet, hvilket satte en effektiv stopper for den videre forfølgelse af den bedrageriske kvinde.

Alene besiddelsen af en peberspray er overtrædelse af våbenloven, og brugen af en peberspray kategoriseres som vold, så den kvindelige bedrager kan se frem til et møde med politiet om sagen, som også kommer til at omfatte bedrageri overfor taxachaufføren.

– Hos Nordsjællands Politi har man en god idé om hvem kvinden er, og hun vil derfor kunne imødese et hjemmebesøg af ordensmagten om sagen, oplyser Nordsjællands Politi.