Landejendom nedbrændt: 73-årig beboer forsvundet

VEBBESTRUP: Nordjyllands Politi har siden torsdag aften kl. 2046 været tilstede på Kraghøjvej ved Vebbestrup hvor der opstod brand i stuehuset på en landejendom – og ejeren er sporløst forsvundet.

(Foto: local Eyes)

– Nordjyllands beredskab, beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og Nordjyllands Politi har været på stedet i næsten et døgn og foretaget brandslukning, eftersøgning med hunde og bevogtning af stedet, oplyser Vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi

Branden på stedet  var meget voldsom og huset er kraftigt brandskadet, og husets 73-årige mandlige beboer har siden brandens start ikke været at finde eller muligt at kontakte, der er foretaget en nøje gennemsøgning af brandtomten og der er ikke fundet nogen person på stedet.

Eftersom den savnede beboer ikke er at finde har Nordjyllands Politi – i samråd med den 73-årige mands pårørende – besluttet at efterlyse den mandlige ejer af huset, idet man er bekymret for hvad der er sket med ham.

Nordjyllands politi efterlyser derfor den savnede 73-årige Erik Verner Bækgaard Madsen.

Borgere der har oplysninger om den savnede 73-årige færden eller opholdssted bedes kontakte 114 med oplysningerne.

(Foto: local Eyes)