Måske er dette dine smykker?

KØBENHAVN: I forbindelse med efterforskning mod en udenlandsk indbrudstyv, der blev anholdt den 16. januar er politiet kommet i besiddelse af adskillige billeder af smykker – nu efterlyses ejermændene.

(Foto: Rigspolitiet)

Flere af smykkerne er letgenkendelige, og politiet ønsker hjælp til at finde en ejer af smykkerne. Den anholdte mistænkes for at have begået ikke under 60 indbrud i perioden fra den 04. december sidste år og frem til den 16. januar i år i området omkring Sundbyerne på Amager og området omkring Fuglebakken Station på Frederiksberg.

Bemærk venligst, at politiet ikke er i besiddelse af smykkerne, så ejeren kan ikke påregne at få smykkerne tilbage, men identifikation vil tjene som bevis i sagen mod den anholdte og med stor sandsynlighed opklare netop dit indbrud.

Ved genkendelse af effekterne bedes du henvende dig per mail til kbh-vagtleder@politi.dk

– Anfør journalnummer 0100-75211-00093-18 i emnefeltet.
– Oplys dit telefonnummer, dit journalnummer og hvilke effekter du genkender.