Mand såret: Angrebet og slået med en økse

ODSHERRED: Fredag aften kl. 18.30 fik politiet via alarm 112 melding om et overfald på Grevinge Stationsvej i Grevinge, hvor en person var blevet såret efter at være blevet ramt af en økse.

Politiet kørte til stedet med flere patruljer der fik kontakt med den sårede, en 30-årig mand fra Grevinge. Han blev straks i en ambulance kørt til behandling på skadestuen for en ca. 20 cm lang flænge i hovedet, efter to mænd havde overfaldet ham med hans egen økse.

Gerningsmændene var flygtet fra stedet i en bil, men blev straks identificeret ud fra diverse forklaringer på øvrige tilstedeværende.

Politiet fik hurtigt lokaliseret de to mistænkte til et sommerhus i Vig-området, hvor politiet kunne anholde en 31-årig mand fra Gadstrup og en 36-årig mand fra Nykøbing Sj. Begge blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor de blev sigtet og afhørt til sagen om grov vold mod den 30-årige mand.

De to anholdte blev lørdag løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør, men vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.