Tre stukket ned på diskotek: En ramt af knivstik ved hjertet

HERNING: Efter et voldsomt knivstikkeri på diskotek Dansebar & Einstein i Smallegade, sent lørdag aften, ligger en mand i koma efter et knivstik ved hjertet.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Der var tre ofre for nattens knivstikkeri, alle tre var mænd og som nævnt er en i koma mens de to andre ofre slap med ikke livstruende skader. Den ene blev stukket i lysken, mens den anden slap med en række overfladiske stiksår.

Midt- og Vestjyllands Politi blev alarmeret kl. 23.42, lørdag aften, anmeldelsen lød på at en mand var ramt af et knivstik på diskoteket Dansebar & Einstein men hurtigt viste det sig, at der var tale om tre mænd, der alle var blevet såret af knivstik.

– Den ene mand er blevet ramt omkring hjertet. Han er i kritisk tilstand og er under lægebehandling. Det sidste vi har hørt er, at han er stabil, men at han ligger i koma, siger vagtchef Carsten Nielsen til Ekstra bladet.

Politiet har anholdt tre mænd, alle i alderen 27 til 30 år, som alle er blevet sigtet for drabsforsøg og i løbet af søndagen fremstilles de i grundlovsforhør i retten i Viborg, hvor de vil blive krævet varetægtsfængslet.