Tyveri fra flere biler i Nordsjælland

HILLERØD: En bil, som holdt parkeret på Dyrehavevej i Hillerød har onsdag mellem kl. 09.20 og 09.40 fået stjålet en autoradio og et usb-stik.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Tyven er kommet ind i bilen på Dyrhavevej ved at bryde låsen i førersiden op.

HØRSHOLM: To biler, som holdt på i området omkring Hørsholm Kirke er også blevet udsat for indbrud. Fra den ene bil er der stjålet en sort taske og sorte handsker, begge af mærket Chanel, en hue samt et kontaktbeløb i Euro.

Desuden er der fra handskerummet stjålet en pung med diverse personlige og betalingskort. Fra den anden bil er der stjålet en brun lædertaske med en mobiltelefon, en kalender, diverse make-up, tøj samt en pung med diverse betalings- og personlige kort. Disse tyverier er sket onsdag mellem klokken 9.55 og 10.35.

HELLERUP: Fra en bil, der holdt parkeret på Baldrianvej, er der i tidsrummet fra tirsdag aften klokken 20 til onsdag morgen klokken 08 stjålet et indbygget navigationsanlæg. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse den forreste siderude i passagersiden.

TISVILDELEJE: En sort kuffert med cowboybukser, skjorte, blazer, sko, træningstøj og løbesko er onsdag mellem klokken 10.15 og 11.15 stjålet fra en personbil, der holdt parkeret på Hovedgaden. Tyven har muligvis fået adgang til bilen ved at bryde en lås i en af bildørene op.