Voldsom glatføreulykke ved Annisse Nord

ANNISSE NORD: Det velkendte sving ved Pøle Å var mandag formiddag ved 11-tiden rammen for et voldsomt sammenstød mellem to biler, ulykken blev udløst af det meget glatte føre som tydeligvis kom bag på mange bilister rundt om i kommunen. 

(Foto: Allan Andersen)

Mindst en person blev kvæstet ved en voldsom ulykke på Helsingevej, mandag formiddag kl. 11.09, og brandkøretøjerne fra Helsinge rykkede straks ud til uheldsstedet, hvor en kvinde sad fastklemt i sin bil.

Kvinden var fører af en lille personbil som sad klemt mellem autoværnet og den modkørende bil, begge biler havde omfattende skader og kvinden sad teknisk fastklemt i sin bil.

Føreren af den grå bil slap angiveligt med skrammer fra ulykken, hans bil blev hurtigt trukket væk fra kørebanen og ud på marken, så redningsfolkene kunne komme til den fastklemte kvinde. Det blev dog ikke nødvendigt at klippe hendes bil fra hinanden, idet hun med stor forsigtighed kunne udtages via et spineboard og herefter placeres i ambulancen.

På uheldsstedet var en akutlæge indsat, og da ambulancen kørte fra uheldsstedet fulgte lægen med i ambulancen – det er dog ikke kendt hvor alvorligt kvinden var kommet til skade, men der er ikke tale om nogen livstruende skader idet der ikke har været bilinspektør på stedet eller foretaget teknisk undersøgelser af uheldet.

Omkring kl. 12.15 havde brandvæsnet fået ryddet så meget op på uheldsstedet, at der kunne åbnes for trafikken igen på stedet. Hvem der bar skylden for ulykken er endnu uklart, men undersøges videre af Nordsjællands Politi.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)